Szőlőfajták Tudástár Borvidékek Hírek Rólunk Főoldal HU

Borkóstolók

Válasszon borkóstoló rendezvényeink közül!

Borászatok

Ismerje meg borászatainkat, az általuk kínált borkóstoló programokat, termékeiket!

Webáruház

Bor vásárlás, rendelés online

Kapcsolat

Kérdése van, információra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Borászat

Vissza Vinotravel Pince, Diósd

Vinotravel Pince, Diósd

Borvidék: -

A Vinotravel Pince a Diósdi Pincesoron található és célja, hogy a Vinotravel.hu weboldalon szereplő pincészetek borait különböző rendezvények alkalmával bemutassa a Diósd környéki borkedvelőknek.

A borkóstolókon kívül a Vinotravel Pincében bortrezorok bérlésére is lehetőség nyílik azok számára, akik ideális helyen szeretnék boraikat tárolni és alkalmanként szeretnék azokat hangulatos pince környezetben elfogyasztani családtagjaik, vagy barátaik társaságában.

Ugyanis a Vinotravel bortrezor bérlők az éves bérleti díj fejében jogosulttá válnak a Vinotravel Pince használatára is évente egy alkalommal, előre bejelentett időpontoban, a Pincerendben foglalt feltételek elfogadása mellett.

 

A Vinotravel pince baráti és családi rendezvényekre, különleges alkalmakra bérelhető! A feltételekkel kapcsolatban érdeklődjön az oldalon megadott telefonszámon!

Írja le véleményét!

Ha e-mail üzenetben szeretne velünk kapcsolatba kerülni, kérem használja a kapcsolat menüpontot!

       E-mail cím nem lesz látható a weboldalon!
Véleményét mentettük. Köszönjük!

Még nincs egyetlen vélemény sem.

Bortrezor bérlet


Gyártó/Szolgáltató: Vinotravel Pince, Diósd Cikkszám/Azonosító: 1000   Bortárolás szakszerűen a Diósdi Vinotravel Pincében Az időszakos borkóstoló rendezvényeken kívül a Diósdi Vinotravel Pincében bortrezor bérlésre is lehetőség nyílik azok számára, akiknek az ideális...
36 000 Ft / bortrezor / év Bővebben
Legfrissebb
híreink
Vesztergombié lett a legjobb szekszárdi bor 2017-04-03 Vesztergombi Pince Bodzási merlot válogatása lett a legjobb szekszárdi bor idén. Magyar borsikerek külföldön 2017-03-09 2 kiváló hazai fajta a furmint és olaszrizling, és méltán híres borstilusaink, a szamorodni és aszú aratott legutóbb sikereket külföldön. Bodri Nőnap Szekszárdon! 2016-03-01 Tokaji Március Nagykóstoló 2016-02-21 Somló-Séd DŰLŐngélő minifesztivál 2015. július 18. 2015-07-18 További hírek »