Szőlőfajták Tudástár Borvidékek Hírek Rólunk Főoldal HU

Borkóstolók

Válasszon borkóstoló rendezvényeink közül!

Borászatok

Ismerje meg borászatainkat, az általuk kínált borkóstoló programokat, termékeiket!

Webáruház

Bor vásárlás, rendelés online

Kapcsolat

Kérdése van, információra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Borkóstoló

Vissza Tokajicum borkóstoló (6 boros)

Tokajicum borkóstoló (6 boros)

Igény szerinti borkóstoló Tokaj különféle bortípusaiból a Tokajicum Borház Kft. Tarcali pincéjében, magyar, illetve igény esetén idegen nyelvű vezetéssel, a borok között fogyasztható borkorcsolyával (péksütemény, sajtok, ásványvíz, aszalt gyümölcs).

Program időtartama: 1,5-2 óra.

Létszám: Min. 10 / Max. 40 fő

kostoltato-terem.jpg 

Borfajták: Furmint, Hárslevelű, Sárga muskotály
Ft / fő: 2 750 Ft
Érdeklődési űrlap
Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez* (Adatvédelem)

A kóstolható borok száma és a borkóstolás ára egyedi igények szerint módosítható. Egyedi igényeit Üzenetben írja meg, és mi az alapján külön ajánlatot készítünk Önnek! 

Transzfer Budapestről oda-vissza


Hogy a kiválasztott borkóstoló programot igazán gondtalanul élvezhesse,  Budapestről 8 főig transzfer szolgáltatást biztosítunk képzett sofőrrel oda és vissza. Foglalt létszámtól függően  3 főig Mercedes E-Class  gépkocsival,  4-5 főnél Mercedes V-Class ,  6-8 fő esetén...
70 000 Ft / transzfer Bővebben

Írja le véleményét!

Ha e-mail üzenetben szeretne velünk kapcsolatba kerülni, kérem használja a kapcsolat menüpontot!

       E-mail cím nem lesz látható a weboldalon!
Véleményét mentettük. Köszönjük!

Még nincs egyetlen vélemény sem.

Tokajicum Borház Kft.

A tradíció és a modern korok találkozása...A legenda tovább él...

Tokaj-Hegyalján az aszútermelés és aszúkészítés évszázadok óta változatlanul kiemelkedő jelentőséggel bír. A hagyományokat tiszteletben tartva, de a kor kihívásainak eleget téve jött létre a Tokajicum Borház, melynek célja, hogy a több generációs tudást fiatalos lendülettel és szemléletmóddal párosítva évről-évre olyan borkülönlegességeket hozzon létre, amelyek a világ bármely pontján méltán öregbítik a tokaji borok hírnevét.

tok-birtok.JPG

Hiszünk abban, hogy a tokaji hegyek különleges természeti adottságai nem csak az édes aszúkban, hanem a különlegesen minerális száraz borokban is kiteljesednek és rövidesen meghódítják a világ különlegességeket kedvelő borfogyasztóit.

A Tokajicum elkövetkező éveinek terveiben a Muscat Blanc, azaz a sárga muskotály stratégiai helyet foglal el. Ez a szőlőfajta alkalmas arra, hogy üde gyümülcsösségével, jól érthető karakterével azok is azonnal megkedveljék, akik életükben először fogyasztanak tokaji száraz bort.

A pincészet a Furmint kapcsán is egészen új elképzeléseket szeretne megvalósítani, a Tokajicum a furmintot tekinti a pincészet zászlós hajójának.

Legfrissebb
híreink
Vesztergombié lett a legjobb szekszárdi bor 2017-04-03 Vesztergombi Pince Bodzási merlot válogatása lett a legjobb szekszárdi bor idén. Magyar borsikerek külföldön 2017-03-09 2 kiváló hazai fajta a furmint és olaszrizling, és méltán híres borstilusaink, a szamorodni és aszú aratott legutóbb sikereket külföldön. Bodri Nőnap Szekszárdon! 2016-03-01 Tokaji Március Nagykóstoló 2016-02-21 Somló-Séd DŰLŐngélő minifesztivál 2015. július 18. 2015-07-18 További hírek »