Szőlőfajták Tudástár Borvidékek Hírek Rólunk Főoldal HU

Borkóstolók

Válasszon borkóstoló rendezvényeink közül!

Borászatok

Ismerje meg borászatainkat, az általuk kínált borkóstoló programokat, termékeiket!

Webáruház

Bor vásárlás, rendelés online

Kapcsolat

Kérdése van, információra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kiegészítő szolgáltatások

Vissza

Transzfer Budapestről oda-vissza

Hogy a kiválasztott borkóstoló programot igazán gondtalanul élvezhesse, Budapestről 8 főig transzfer szolgáltatást biztosítunk képzett sofőrrel oda és vissza.

Foglalt létszámtól függően 3 főig Mercedes E-Class gépkocsival, 4-5 főnél Mercedes V-Class6-8 fő esetén Fiat Scudo kisbuszokkal szállítjuk vendégeinket.

Nagyobb létszám esetén nagy buszt is tudunk biztosítani. Egyedi kéréseit kérjük, email-ben jelezze felénk és mi elküldjük Önnek erre vontakozó árajánlatunkat.

A weboldalon meghírdetett transzfer ár tartalmazza az oda- és visszaút, valamint a borkóstoló helyszínén történő 3 órás várakozás díját és az ÁFA-t. Igény esetén a várakozási idő meghosszabítható bruttó 6.000 Ft / minden megkezdett óra várakozási díj ellenében. A várakozási díj visszaindulás előtt a sofőrnek fizetendő.

       

vezer-transzfer.jpg

Ár: 45 000 / transzfer
Legfrissebb
híreink
Vesztergombié lett a legjobb szekszárdi bor 2017-04-03 Vesztergombi Pince Bodzási merlot válogatása lett a legjobb szekszárdi bor idén. Magyar borsikerek külföldön 2017-03-09 2 kiváló hazai fajta a furmint és olaszrizling, és méltán híres borstilusaink, a szamorodni és aszú aratott legutóbb sikereket külföldön. Bodri Nőnap Szekszárdon! 2016-03-01 Tokaji Március Nagykóstoló 2016-02-21 Somló-Séd DŰLŐngélő minifesztivál 2015. július 18. 2015-07-18 További hírek »