Szőlőfajták Tudástár Borvidékek Hírek Rólunk Főoldal HU

Borkóstolók

Válasszon borkóstoló rendezvényeink közül!

Borászatok

Ismerje meg borászatainkat, az általuk kínált borkóstoló programokat, termékeiket!

Webáruház

Bor vásárlás, rendelés online

Kapcsolat

Kérdése van, információra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Webáruház

Vissza Bortrezor bérlet

Bortrezor bérlet

Gyártó/Szolgáltató: Vinotravel Pince, Diósd Cikkszám/Azonosító: 1000

 

Bortárolás szakszerűen Diósdon

Bortárolás szakszerűen a Diósdi Vinotravel Pincében

Az időszakos borkóstoló rendezvényeken kívül a Diósdi Vinotravel Pincében bortrezor bérlésre is lehetőség nyílik azok számára, akiknek az ideális környezetben történő bortárolás fontos szempont, és alkalmanként szeretnék saját boraikat egy hangulatos pincében elfogyasztani családtagjaik, vagy barátaik társaságában.

A Vinotravel bortrezor bérlők az éves bérleti díj fejében jogosulttá válnak a Vinotravel Pince használatára évente egy alkalommal, előre bejelentett időpontban, a Pincerendben foglalt feltételek elfogadása mellett.

A Vinotravel pince baráti és családi rendezvényekre, különleges alkalmakra bérelhető! A feltételekkel kapcsolatban érdeklődjön az oldalon megadott telefonszámon! 

36 000 Ft Kosárba

Írja le véleményét!

Ha e-mail üzenetben szeretne velünk kapcsolatba kerülni, kérem használja a kapcsolat menüpontot!

       E-mail cím nem lesz látható a weboldalon!
Véleményét mentettük. Köszönjük!

Kubovics David

2019-10-20 10:23
Szeretnek bortrezor berlessel egyeztetni Önökkel telefonon. Tudnanak egy telefonos elerhetöseget küldeni?
Elöre is köszönöm!
Üdv:
Kubovics David

Bokor Zoltán

2015-02-27 00:09
Jó látni, hogy ilyen lehetőség van Diósdon. Bővebb tályékoztatót szeretnék kérni a helyről és az esetleges borkóstolókról!
Üdvözlettel Bokor Zoltán Diósd
Vinotravel Pince, Diósd

A Vinotravel Pince a Diósdi Pincesoron található és célja, hogy a Vinotravel.hu weboldalon szereplő pincészetek borait különböző rendezvények alkalmával bemutassa a Diósd környéki borkedvelőknek.

A borkóstolókon kívül a Vinotravel Pincében bortrezorok bérlésére is lehetőség nyílik azok számára, akik ideális helyen szeretnék boraikat tárolni és alkalmanként szeretnék azokat hangulatos pince környezetben elfogyasztani családtagjaik, vagy barátaik társaságában.

Ugyanis a Vinotravel bortrezor bérlők az éves bérleti díj fejében jogosulttá válnak a Vinotravel Pince használatára is évente egy alkalommal, előre bejelentett időpontoban, a Pincerendben foglalt feltételek elfogadása mellett.

 

A Vinotravel pince baráti és családi rendezvényekre, különleges alkalmakra bérelhető! A feltételekkel kapcsolatban érdeklődjön az oldalon megadott telefonszámon!

Legfrissebb
híreink
Vesztergombié lett a legjobb szekszárdi bor 2017-04-03 Vesztergombi Pince Bodzási merlot válogatása lett a legjobb szekszárdi bor idén. Magyar borsikerek külföldön 2017-03-09 2 kiváló hazai fajta a furmint és olaszrizling, és méltán híres borstilusaink, a szamorodni és aszú aratott legutóbb sikereket külföldön. Bodri Nőnap Szekszárdon! 2016-03-01 Tokaji Március Nagykóstoló 2016-02-21 Somló-Séd DŰLŐngélő minifesztivál 2015. július 18. 2015-07-18 További hírek »